Антонио Фдез

Долги години сум страстен за светот на тетоважите. Имам многу и во различни стилови. Традиционална класика, маорски, јапонски, итн ... Затоа се надевам дека ви се допаѓа она што ќе го објаснам за секој од нив.

Антонио Фдез има напишано 924 статии од јули 2014 година