Механичка тетоважа

Механичка тетоважа, идеи и совети

Механичка тетоважа е идеална за оние кои сакаат голем и импресивен дизајн или едноставно ги рефлектираат своите вкусови. Прочитајте и видете!

Тетоважи со игла

Тетоважи со игла, двојна страст

Тетоважите со игла покажуваат двојна страст за шиење и капчиња со капчиња ... и игли за тетоважи. Дознајте повеќе со читање на овој напис!

Тетоважа на бранови

Јапонски бран инспирирани тетоважи

Ние ви даваме неколку идеи за да направите некои тетоважи инспирирани од јапонските бранови. Бранот е заеднички елемент, но во овој случај има јапонски стил.

Тетоважи со ленти

Инспирација за тетоважа нараквица

Ние ви покажуваме инспирација во различни тетоважи на нараквици кои го опкружуваат зглобот, со многу различни стилови и мотиви како цвеќиња.

Тетоважи за сурфери

Тетоважи за сурфери

Ние ви даваме инспирација за тетоважа инспирирана од плажа за сурфери, со идеи кои се движат од палми до даски за сурфање.

компас Роуз

Тетоважи со роза со компас

Роза на компасот е прекрасна тетоважа и ви покажуваме неколку инспирации за да го истетовирате овој симбол со кардиналните точки.

Значење на тетоважи на часовник

Тетоважите со часовник се огромно извлекување за многу луѓе благодарение на тоа што тие значат. Откријте кое значење најдобро одговара за вас.

Тетоважи со пиштол

Тетоважи со оружје, значење

На прв поглед, се чини дека тетоважите со пиштол ќе имаат насилно значење, но како и секогаш не е сè како што изгледа. Прочитајте и видете!

Тетоважа со лак

Многу женски тетоважи со лак

Ние ви даваме разни идеи за тетоважа на ленти на вашата кожа, елемент кој освен што е многу декоративен, може да претставува и различни работи.

Прикривање на тетоважа

Зошто и како да се прикрие

Ние ви даваме идеи како да направите прикриени тетоважи и причините зошто можеме да избереме ваков вид тетоважи.

Тетоважа од дожд

Дождот инспирираше тетоважи

Ние ви прикажуваме идеи за тетоважи кои се инспирирани од дождот како главна тема, елемент што може да симболизира многу работи.

Тетоважи со маски

Тетоважи со маски

Ви прикажуваме неколку примери на тетоважи со маски кои се познати или добро познати, за да ве инспирираме во оваа оригинална тема за тетоважа.

Тетоважи на крилја

Каде да се стават тетоважи на крилја

Ние ви прикажуваме неколку идеи за тетоважите на крилјата и каде да ги ставите на телото, бидејќи има многу специјални инспирации за оваа тетоважа.

Тетоважи со пиштол

Тетоважи со пиштол

Тетоважите со пиштол имаат голем број изненадувачки значења за кои треба да бидете свесни. Покрај тоа што е еден од најразновидните дизајни

Тетоважи на срце

Инспирација за тетоважа на срце

Ние ви даваме разновидни идеи за тетоважи во срцето, кои обично изразуваат loveубов и можат да бидат изразени на многу начини и со многу елементи.

Тетоважи со балони

Тетоважи со балони

Предлагаме голем број идеи и инспирации за тетоважи со балони, кои изразуваат слобода и желба за патување.

Тетоважа на Месечината

Оригинални тетоважи на Месечината

Ние ви прикажуваме неколку прекрасни тетоважи инспирирани од Месечината, елемент кој има нешто мистично и за кој обично се сака да се прават разни тетоважи.

Тетоважи за парови

Тетоважи за парови

Ние ви даваме широк спектар на идеи за тетоважи за парови. Забавни и оригинални инспирации што треба да се прават како двојка.

Тетоважи за патници

Тетоважи за патници

Ние ви даваме неколку идеи во оригинални и убави тетоважи за необични патници, за да фатите хоби или начин на живот.

Тетоважи на гитара

Тетоважи со гитара за најсмешни

Тетоважите со гитара можат да бидат минималистички или реални, но во секој случај, тие ќе ја покажат вашата апсолутна loveубов кон музиката. Значи, ако сте музичар и имате, тетоважите со гитара се одличен начин да ја покажете својата апсолутна loveубов кон музиката. Откријте во овој пост неколку идеи!

Коктел пијат тетоважи

Пијте тетоважи за најжедно!

Сега кога жештината е вклучена, тетоважите со пијалоци се освежувачка и различна опција за разгледување. Прочитајте го овој пост за инспирација!