Akibat tina tato panon

tato panon

Aya jalma anu nyandak seni tato saluareun anu séhat atanapi ngan saukur éstétis sareng mutuskeun kéngingkeun tato panon. Panon mangrupikeun daérah anu lemes pisan tina awak manusa sareng tangtosna bahaya pisan pikeun kéngingkeun tato di daérah ieu. Tato panon tiasa ngagaduhan akibat négatip dina kaséhatan anjeun, bahkan éta tiasa nyababkeun ambingna jalma anu mutuskeun kéngingkeun jinis tato bahaya ieu.

Aya anu tato panon kongkolak panonna sareng anu ogé tatoan bola soca pikeun nyuntikkeun mangsi sareng anu katingalina bodas sapertos anu alami, éta katingalina warna anu béda, sapertos biru hideung atanapi listrik. Aya jalma anu pikeun ngahontal épék ieu nganggo lensa kontak warna, hal anu langkung cocog pikeun nyingkahan cilaka panon sacara permanen.

tato panon

Éta Shannon Larratt saha anu pangpayunna ngagaduhan jinis tattoo ieu sareng ngantepkeun jarum pikeun bijil panonna sakitar 40 kali dugi ka bagian bodas panon anu biru listrik. Éta sababaraha langkung jalma anu niru panaratas engké pikeun tato panonna. Suntikan dina panon mangrupikeun bagian tina pangobatan médis anu disebat tato kornea khusus kanggo pasién anu alesan médis kaleungitan kacaangan dina kornea sareng pulih warna alami organ ieu.

tato panon

Akibat tina tato panon tiasa janten inféksi, parsial atanapi permanén karusakan dina panon komo, panon tiasa lirén ngahasilkeun pelumasan perlu séhat. Ogé, visi tiasa leungit samentawis atanapi salamina. Saolah-olah éta henteu cekap, hemorrhages subconjunctival ogé tiasa kajantenan, panginten aya résiko népakeun panyakit, iritasi, peradangan sareng dina kasus anu langkung serius, leungitna panon.

tato panon

Sateuacan kéngingkeun jinis tattoo ieu langkung saé panginten ngeunaan akibatna sateuacan nuturkeun mode saderhana ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.