Tato tonggong pinuh - kanvas ageung kanggo dicét

Tato deui pinuh

nu pinuh deui tato, disebut ogé "pinuh deui tato»Dupi, tanpa diragukeun, salah sahiji ungkapan luhur seni anu hartosna tato. Kanggo naon ieu? Kanyataan janten tato pangbadagna anu tiasa didaptarkeun ku jalma. Sanaos aya anu langkung ekstrim dina tato sapotong anu desainna dugi ka panjuru, éta sanés hal anu biasa.

Seueur jalma anu mutuskeun kéngingkeun rajah dina tonggongna saatos "lengkep" panangan, suku sareng awak. Hayu urang nyarios éta bakal janten "perbatasan terakhir". Sanaos, éta sanés aturan tertulis dina dunya tato. Hanjakalna, kanyataanna ngagem tattoo dina tonggong anjeun ngagaduhan kalemahan ageung, sareng éta anjeun moal tiasa ngaregepkeun karya seni anu bakal ngiringan salami hirup anjeun. Tangtosna, réréncangan, kulawarga sareng saha waé tiasa nyaksian rajah ieu. Upami Anjeun hoyong.

Tato deui pinuh

Salah sahiji kaunggulan utama tato tukang kumplit nya éta, sanaos mangrupikeun daérah anu paling ageung sareng paling lega dina awak anu tiasa ditato, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngaluarkeun karep anjeun pikeun seni tatto sareng, bahkan upami anjeun ngagaduhan ukuran anu cukup, anjeun tiasa tetep nutupan sareng disumputkeun sapanjang taun. Tangtosna, upami anjeun angkat ka pantai atanapi kolam renang, anjeun kedah émut yén anjeun bakal janten pusat seueur pandangan.

Sanaos beuki jarang mendakan jalma anu henteu ditato, kanyataan nganggo a tattoo deui pinuh Atanapi, singgetna, tato ageung ngajantenkeun seueur panon anu panasaran mutuskeun pikeun niténan sareng niténanna ti luhur dugi ka handap. Ayeuna, pikeun anu resep tinta, ieu moal janten halangan nanaon.

Poto Tato Balik Pinuh


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)