Hartosna tato mawar

Tato naros

Kiwari, kembang ros parantos janten salah sahiji andalan dunya rajah. Mangrupikeun salah sahiji ikon anu paling tato sareng populér. Sareng buktina ieu nyaéta, naha nyalira atanapi salaku bagian tina desain anu sanés, henteu sesah milarian rajah dimana kembang ros aya, boh salaku protagonis desain atanapi ngagaduhan peran sekundér. The tato naros nyaéta urutan poé. Éta ngeunaan tato kembang paling dipénta di studio rajah. Salaku tambahan, éta sami populér sareng lalaki sareng awéwé.

Sareng sanaos di Tato Kami parantos nyarioskeun aranjeunna dina sababaraha waktos, sok pikaresepeun pikeun ngobrolkeun artina anu saé sareng jero ogé perlambang anu disababkeun ku kembang ieu. Tapi, Naon hartosna tato mawar? Éta bakal gumantung kana budaya sareng daérah planét dimana urang nyarioskeun salah sahiji atanapi perlambangna.

Tato naros

Salaku conto, di Kulon acuk mawar ngagambarkeun sami sareng tato kembang teratai di wétan. Lambang cinta anu dikenal sareng nyebar. Di sisi anu sanésna, tato mawar ogé mangrupikeun simbol karep, kasucian sareng kasucian. Méré acuk mangrupikeun cara ngedalkeun rasa cinta urang ka jalma séjén.

Tato mawar tina warna anu béda-béda

Tato naros

Naha anjeun terang éta hartos tato mawar beda-beda tergantung kana warnana naon anu dipibanda? Hayu urang mairan di luhur hartos utama anu aya hubunganana sareng ros nurutkeun warna na:

  • Mawar konéng: aranjeunna pakait sareng kabagjaan sareng kabagjaan.
  • Mawar bodas: Éta mangrupikeun simbol anu kuat pikeun ibadah atanapi parawan.
  • Kembang ros ros: sababaraha hartos mawar ieu nyaéta simpati sareng kagum.
  • Kembang Ros: jeruk: hartos na aya hubunganana sareng anu minat.
  • Mawar beureum: ngalambangkeun cinta sareng roman.

Tato naros

Upami urang tiasa ngumbara deui waktos sareng aya dina waktos karajaan Romawi atanapi Yunani parantos puncakna, urang tiasa mendakan heula yén mawar éta ngagambarkeun kaéndahan sareng kaasih. Sabalikna, pikeun urang Kristen awal acuk janten simbol anu hina sabab aranjeunna dianiaya ku bangsa Romawi sareng aranjeunna nyembah anjeunna. Nanging, engké sareng sakedik-sakedik urang Kristen mimiti ngarobah pandanganana ngeunaan kembang ieu pikeun "nyoko" kana hartos anu urang terang ayeuna.

Poto Mawar Tato


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco cenahna

    Aranjeunna tiasa terang naon anu hartosna keris nusuk acuk upami ngagaduhan ritual atanapi hartos

  2.   anyar cenahna

    Naon hartosna rupa awéwé kalayan acuk sareng ramo

bool (leres)