Kasus anéh ti seniman tato Malfeitona: anjeunna janten populér pikeun desain awon na

Malfeitone

Saatos maca judulna, kecap sipat "awon" sigana tiasa kaleuleuwihi pikeun anjeun. Tapi kaleresan nya éta upami kuring kedah milari istilah sanés kanggo ngahartikeun gaya tato anu didamel ku seniman tato Malfeitona éta bakal "boros." Artis tattoo anu nyatet parantos kasohor sacara internasional dina sababaraha dinten terakhir saatos sababaraha desain anu didamelna parantos viral dina jaring.

Malfeitone, saleresna ditelepon Helen Fernandes, Ieu mangrupakeun Artis tato lahir Brasil anu gaya na parantos populér di panjuru dunya. Insinyur mékanis ku latihan, anjeunna ayeuna janten karakter anu dipikahoyong dina média sosial pikeun karyana anu dibédakeun salaku seniman tato. Sanaos ngagambar sanés mangrupikeun bakat anu hébat, Fernandes mutuskeun pikeun masihan gaya na sorangan, ngarah kana pangakuan internasional dina waktos anu lami.

Malfeitone

Salah sahiji desain unik Malfeitona.

Kira-kira sataun katukang Malfeitone Anjeunna nganggur, janten anjeunna mutuskeun pikeun milarian padamelan pikeun ngahasilkeun artos. Dina waktos anu santai, Helen mimiti tato kulit kabogohna sareng nalika ningali hasilna, anjeunna mutuskeun pikeun teras latihan sareng babaturanana. Kusabab sadaya bahan anu diperyogikeun pikeun ngadamel tato tinggi, teu lami anjeunna mimiti ngeusian desainana.

Éta logis éta Kanggo kaseueuran seniman tato sareng peminat tattoo, desain Malfeitona ngan ukur tiasa dijelaskeun sakumaha awon atanapi boros. Nanging, jumlah jalma anu parantos ngalangkungan pananganna kedah diperhatoskeun. Kaleresan nyaéta, sanaos teu ati-ati pisan, tato na ngagaduhan sisi anu bagja sareng pikaresepeun pisan. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis karyana, kuring nyarankeun éta nuturkeun dina instagram ka Malfeitona.

Sumber - Instagram


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.