Tangkal tato kahirupan kalayan inisial, pasihan desain ieu pulas

Tangkal Tatu Kahirupan kalayan Inisial

Kami parantos nyarioskeun dina waktos anu sanés perkawis rajah tangkal hirup kalayan inisial sareng tanpa sareng sababaraha hartos na. Salaku tambahan, tangkal mangrupikeun alesan anu beunghar nalika milih rajah.

kiwari urang bakal nyarios ngeunaan jenis ieu tato sareng kumaha ngamangpaatkeun éta upami urang badé nambihan inisial atanapi téks anu sanés. Terus maca pikeun terang langkung seueur!

Harti tangkal kahirupan ku téks

Tangkal Tatu Kahirupan sareng Initial Balik

(Fuente).

Upami urang nambihan téks naon waé dina tangkal tato kahirupan, hartos desain ieu rada robih. Sakumaha anjeun parantos terang, ku nyalira tangkal ieu, sanaos aya dina seueur budaya (éta bakal gumantung kana gaya desainna ngarah aya hubunganana sareng anu hiji) ngagaduhan hartos anu sami pisan. Tangkal kahirupan, sakumaha nunjukkeun namina, mangrupikeun métafora pikeun kahirupan éta sorangan, kalayan maot sareng ngalahirkeun deui.

Upami urang nambihan inisial atanapi jinis téks naon waé, sakumaha anu dibuktikeun, hartos tato ieu bakal robih sakedik sareng sempalan ieu bakal aya hubunganana sareng ideu parobihan, kahirupan, anu dipiboga ku tangkal.

Kumaha ngahijikeun inisial dina rajah

Tangkal Tatu Kahirupan kalayan Kecap Wiwitan

(Fuente).

Nalika ngeunaan kéngingkeun tangkal tatto kahirupan ku inisial urang ogé kedah tumut kana kumaha sareng dimana urang badé nempatkeun téks. Kami gaduh dua pilihan anu hébat: kahiji, nempatkeun téksna kumisan. Urang tiasa nempatkeun éta di luhur, di handap atanapi di sakuriling tangkal (pilihan terakhir ieu hususna kapaké pikeun nyorot kahirupan bunderan: sagala rupa anu dilahirkeun maot dugi ka tak terhingga). Milih font anu cocog sareng gaya tangkal supados henteu bénjol.

Pilihan anu sanés, hususna kapaké lamun urang gaduh sababaraha inisial anu urang hoyong tambahkeun kana desain (anu langkung pondok tibatan kecap) nyaéta ngahijikeun kana tangkal éta sorangan. Éta tiasa némbongan dina batang, contona, atanapi di antara akar atanapi dahan, ngamangpaatkeun desainana pikeun nyiptakeun bentuk hurup.

Tangkal kahirupan kalayan inisial mangrupikeun desain anu saé pisan ku pulas anu pikaresepeun. Wartoskeun ka kami upami anjeun ngagaduhan desain sapertos kieu dina koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)