Tato dina tonggong handap atanapi handap deui I

Teu umum pisan ningali lalaki ngan ukur di daérah ieu

Teu umum pisan ningali lalaki ngan ukur di daérah ieu

Dinten ayeuna giliran giliran lumbar. Anjeun biasana henteu ningali seueur tato pikeun lalaki anu ngan ukur ngan ukur daérah ieu, tapi langkung gambar anu nguasaan deui sapertosna horimono atanapi Maori; ogé tato anu nempatan burit sareng naék kana lumbar.

Tato ekslusif daérah ieu biasana paling has awéwé, sanaos aranjeunna ogé tiasa ngalegaan ka pinggul atanapi sisi (sapertos tato tina creepers, awan kukupu, bintang, kelopak kembang, sareng sajabana) ogé ngilikan bagian tukang (tanpa kedah langkung jauh, aya ogé awéwé anu nutupan tato horimono sakabeh awakna)

Karakteristik tato dina lumbar

Nempatan bagéan tonggong pisan sensual

Nempatan bagéan tonggong pisan sensual

Nyeri: éta dianggap daérah henteu nyeri pisan; Pokokna, aya sababaraha jinis pendapat kumargi kirang daging di daérah, langkung nyeri upami ditato, sareng ditambihkeun aya jalma anu langkung peka tibatan anu sanés.

Estetika: Upami hiji-hijina alesan kunaon anjeun nyéépkeun daérah ieu kusabab sigana seksi pikeun anjeun nyarios yén desain ieu disebat "Tato rubah". Kuring henteu nyarios éta, kuring parantos ningal dina sagala kanyataan tato Amérika (saliwatan, kuring mendakan koméntar ieu khususna ngahinakeun asalna ti jalma kalayan numutkeun tato naon, kumaha ogé tato na)

Tétéla éta mangrupikeun rajah anu janten modis diantara PSK Kusabab klien anu resep éta numutkeun posisi naon anu tiasa nganggap éta érotis. Janten kumaha, anu kedah anjeun perhatoskeun nyaéta desain anu jitu pikeun alesan ieu, kusabab pilihan anu goréng tiasa ngajantenkeunana anti morbid (Abdi émut hiji mojang anu kedah ngaliput salah sahiji anu pikareueuseun pisan sabab salakina bakal turun sagalana unggal ningali éta).

Desain ieu henteu ngagaduhan reputasi anu saé

Desain ieu henteu ngagaduhan reputasi anu saé

Langkung saé milih desain anu henteu ngawates nyalira dugi ka kénca ti katuhu sapertos dina poto ieu, tapi ulin sareng bagian tina tonggong anjeun, pinggul atanapi sisi ku cara anu langkung sensual sareng kirang atra.

Sareng kumaha upami epidural? Naha aranjeunna bakal nempatkeun éta ka kuring upami kuring tato ieu daérah? Abdi badé ngajawab anjeun énjing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   yarbelis cenahna

    Abdi resep tato di beulah handap .... Padamelan ieu super

bool (leres)