Tato karangan bunga Laurel kalayan seueur sajarah

Tato Laurel Wreath

Lambang kemenangan pikeun ratusan taun, dina tulisan dinten ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan makuta Laurel tato kalayan hartos anu saé. Tapi ke heula urang badé ngamimitian ku sakedik sejarah.

Karangan bunga Laurel sareng Yunani

Panangan tato Laurel Wreath

Mangrupikeun soré usum panas anu haneut di Yunani nalika aya ka batur karangan kembang tina laurel pikeun dipasihkeun ka pujangga, seniman sareng pendekar. Éta ogé dikaitkeun sareng kameunangan sareng penguasaan, maka ngan ukur anu pangsaéna nampi tawaran ieu sareng asal kecap sipat pikat.

Di sisi anu sanésna, éta ogé dikaitkeun sareng Apollo, dewa panonpoé. Tina naon anu ditingali, Eros, ogé katelah Cupid, dewa daya tarik séks, bosen ku cara sombongna Apollo, mutuskeun pikeun males dendam ku némbak panah emas pikeun ngajantenkeun anjeunna murag pisan ka si Daphne. Nanging, anjeunna ditémbak ku panah timbel, anu nyababkeun pangaruh sabalikna. Janten Apollo, bogoh ka Daphne, mimiti ngudag anjeunna, sareng anjeunna lumpat sareng lumpat dugi ka akhirna anjeunna nyungkeun bantosan bapakna, dewa walungan Ladon, anu ngajantenkeun anjeunna janten tangkal laurel. Kusabab Daphne henteu tiasa janten istrina deui, anjeunna mutuskeun yén laurel bakal janten tangkal karesepna sareng éta bakal makuta para juara.

Tato karangan bunga Laurel, ngan ukur pikeun anu meunang

Tato Laurel Wreath Balik

(Fuente).

Ayeuna anjeun terang sakedik langkung seueur ngeunaan hartos sareng sajarah simbol ieu, hayu urang ngobrolkeun tato laurel wreath anu kami parantos mendakan sagala rupa ti karangan bunga laurel nyalira dugi ka karangan bunga laurel ngabungkus hal sapertos uteuk (kami anggap éta nunjukkeun penguasaan dina jero panginten: P), kembang, sanjata ... O malah potrét saha anu nganggo makuta atanapi ku tangkorak dihias ku makuta.

Sareng sajauh ieu tulisan kami dinten ngeunaan tato wreath laurel, kami arepkeun anjeun mendakan inpormasi anu kami telah pasihkeun ka anjeun pikeun hiasan laurel karangan bunga menarik. Pikeun patarosan atanapi hal anu anjeun hoyong bagikeun, anjeun gaduh pilihan kanggo masihan koméntar ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)