Tato tina kembang Jepang anu paling penting

Aya loba kembang jepang, tapi ngan saeutik anu dipilih janten bagian tina tato hébat. Kusabab kitu dinten ieu kami bakal nunjukkeun pilihan aranjeunna sareng tangtosna, hartos hébatna. Kembang salawasna ngagaduhan simbol nyalira sareng mangtaun-taun, urang parantos nganggo éta pikeun ngungkapkeun parasaan.

Janten nalika urang nyarioskeun tato kembang, urang moal tiasa katinggaleun. The basa kembang, disebutna bakal lumangsung di Wétan. Saeutik demi saeutik nyebar tapi hartos anu hébat sareng pesen anu disumputkeun teras-terasan disimpen. Dinten ieu kami mendakan aranjeunna di handap!

Kembang Jepang paling katingali dina rajah

Budaya Jepang ogé tradisi na aya hubunganana sareng alam. Maka teu heran yén kembang mangrupikeun bagian anu utami. Sababaraha kali, hartos dikaitkeun kana kapercayaan agama, tapi tanpa diragukeun, nalika datang ka kéngingkeun rajah ku kembang Jepang, urang tiasa waé masihan hartos anu énggal sareng janten pribados.

Kembang teratai

Salah sahiji kembang anu paling dipikaresep sareng ditungtut dina rajah ieu nyaéta kembang teratai. Mangrupikeun salah sahiji simbol anu hadé pikeun agama Budha, sabab éta disebatkeun ngagambarkeun kahirupan Buddha. Hiji kahirupan anu ditandaan ku kasusah tapi tetep, parantos tiasa diungkulan. Janten, kembang teratai ngagaduhan hartos perjuangan, ogé kasampurnaan sareng bebeneran. Kami moal tiasa mopohokeun yén salah sahiji hartos na ogé kasucian antara awak sareng jiwa. Tangtosna, hartos sapertos kaéndahan sareng kaendahan ogé parantos kapendak.

Cherry Blossom

Kembang sakura éta mangrupikeun kembang Jepang anu paling dipikaresep. Dina hal ieu, panginten éta disababkeun ku kombinasi warna na sareng ayana pondokna. Éta ngan ukur tiasa ditingali dina waktos anu cekap dina sataun. Hal anu sok rada sedih kusabab kaindahanana ngabanjiran unggal tempat. Janten, hartos na dihubungkeun sareng prosés ieu. Kumaha hirupna pondok, gancangna waktos atanapi kageulisan awéwé, ogé kasatiaan.

Peony

Tanpa ragu, éta peony éta ogé banjir urang ku warna na hébat. Deui kaéndahan kembang dikumpulkeun dina sagala hal jinis rajah. Salaku tambahan, sanaos biasana aya diantara desain ageung, aya seueur bagian awak anu daék ngagemna. Dina hal ieu, urang nyarioskeun hartos kembang sapertos peony. Éta dianggap kembang kabeungharan sareng kaayaanana, ogé tuah.

Tangtosna, éta ogé ngagaduhan hartos anu langkung héran. Dicarioskeun ogé mangrupikeun simbol tina nyandak résiko. Sapertos nyobian pikeun ngahontal tangtangan anu tangtu dina kahirupan. Sugan éta sabab deui éta kembang ieu ogé ngandung hartos anu langkung disumputkeun ngeunaan kahirupan sareng waktos anu singget anu urang tiasa pikaresep.

Kembang Amaryllis

Sanaos mamang tiasa sering timbul, tato kalayan kembang henteu ngan ukur pikeun awéwé. Anjeun tiasa teras-terasan milih desain gabungan anu ngagaduhan kapribadian anu langkung seueur, tapi dimana ieu ogé terpadu. Ayeuna giliran giliran kembang Amaryllis. Dicarioskeun yén salah sahiji hartos anu mimiti dipasihkeun nyaéta isin.

Tangtosna, aya ogé anu rada béda. Kemenangan mangrupikeun hartos hébat tina kembang Amaryllis. Kami netelakeun yén éta sanés ngan ukur sinonim sareng perang atanapi konfrontasi, tapi éta ogé tiasa dibawa ka daérah sanés kahirupan urang. Janten nalika urang naroskeun ngeunaan perlambangna, urang bakal tetep aya dédikasi sareng komitmen.

Awi

Sanaos awi mangrupikeun pepelakan, ti ieu ogé kembang anu cukup pikaresepeun bertunas. Pastina, sapertos kitu, éta kedah janten salah sahiji pilihan kembang Jepang urang. Pentingna tutuwuhan ieu penting pisan pikeun budaya na. Salaku tambahan, nalika ngeunaan tato, urang tiasa nyarios yén éta ngagaduhan hartos anu hébat: umur panjang.

Sanaos urang ningali kumaha gagangna condong ngabengkokkeun, henteu pegat. Janten, éta mangrupikeun salah sahiji simbol anu paling kuat sareng paling awét. Maka urang tiasa nyoko kana hartos ieu upami urang mikir ngagem kana awak. ogé tiasa ngalambangkeun jalan kahirupanogé kakuatan. Naon karesep anjeun sadayana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)