Tatu kuya laut, ngagambarkeun persatuan antara bumi sareng langit

Tatu kuya laut

Aya seueur tato sato yén kami parantos diterbitkeun di Tatuantes. Sanaos, kuring parantos panasaran mendakan yén teu aya sasama éditor anu kantos nyarioskeun tentang tato kuya sareng hartina, topik anu jauh berkat kaéndahanana sareng hartosna anu saé.

Éta sababna, ngamangpaatkeun usum panas, kuring moal mendakan waktos anu langkung saé tibatan ieu nyarioskeun tentang tato kuya. Tato anu, henteu sapertos anu sigana, nyumputkeun hartos anu saé. Ogé, éta aya dina seueur budaya sareng tiasa ngagaduhan seueur hartos anu béda, hiji hal anu bakal urang carioskeun salajengna.

Hartosna kuya

Penyu ku kembang

Mimiti, urang kedah masihan koméntar yén, dina budaya Yunani, kura-kura laut mangrupikeun simbol awéwé, nanging, jinis tato ieu henteu ngan ukur umum pikeun awéwé, kumargi mangtaun-taun, aya seueur mitos sareng legenda di sakuliling sato ieu.

Penyu géometrik

Contona, di penyu laut Wétan Tengah dianggap simbol persatuan antara bumi sareng langit. Ogé, urang moal tiasa nyésakeun umur panjang anu populér. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji sato anu tiasa hirup salami lami-lami taun. Salian ti éta, aranjeunna ogé dikaitkeun sareng hikmah kumargi, sabab di seueur masarakat, jalma sepuh dianggap bijaksana kusabab parantos hirup mangtaun-taun, sami waé sareng sato ieu.

Turtles tattoo dina taktak

Di sisi anu sanésna, sareng berkat cangkang ciri na, tato kuya laut ogé aya hubunganana sareng kakuatan, pangetahuan diri sareng jero émosina. Pikeun ieu urang kedah nambihan éta, dina kahirupan kuya sagala sigana dilakukeun ku usaha, sabar sareng henteu rurusuhan. Gaya hirup anu seueur di urang hoyong gaduh.

Gagasan tattoo kuya

Tato kuya dina pigeulang

aya loba conto tato kuya laut, kalayan rébuan gaya sareng desain. Sareng ayeuna urang bakal ngenalkeun anjeun ka sababaraha diantarana.

Penyu laut, kumalayang ku arus

Tatu kuya laut

(Fuente).

Penyu laut mangrupikeun sato anu pikaresepeun anu sanggup ngojay rébuan kilométer, kabawa ku arus laut pikeun mempermudah hal-hal sakedik (panginten kami mangrupikeun pilem Finding Nemo parantos digedekeun, tapi sigana leres), salami kahirupan aranjeunna sareng aranjeunna ngan ukur nyéépkeun cai pikeun endog.

Tatu kuya ngojay

(Fuente).

Dipercaya yén aranjeunna tiasa hirup dugi ka 80 taun. Ayeuna aya sakitar tujuh spésiés kuya laut, anu paling dina bahaya punah.

Kuya héjo dina panangan

(Fuente).

Tatto kuya ieu tilu, sanaos didamel nganggo gaya anu bénten-bénten, ngagaduhan sababaraha unsur anu umum, sapertos kuya, aliran sareng kembang, anu masing-masing tiasa dipersonalisasi sakumaha anu anjeun pikahoyong. Nalika dipirig ku elemen ieu, rajah ngalambangkeun kabébasan, kanyataan ngantepkeun diri nyalira kalayan aliran tanpa hariwang deui.

Tato dotted tattoo

Penyu suku, patali jeung legenda kuno

Tatu kuya suku

(Fuente).

Urang ogé ngagaduhan tato kuya laut anu diideuan ku gaya tato suku klasik. Kura-kura mangrupikeun sato anu katelah ku katekunan, kakuatan, sareng ketahananana. Nyatana, aranjeunna tiasa nyebrang sagara sababaraha kali dina kahirupan aranjeunna. Sareng dina sagala rupa budaya penyu bertanggung jawab pikeun gerakan bumi ngalangkungan jagat raya (anu meryogikeun tepat tilu unsur ieu, kakuatan, katekunan sareng perlawanan).

Tatu kuya suku dina tonggong

(Fuente).

Di Amérika Kalér Penduduk asli Amerika yakin yén bumi, sanaos aya anu nyebatkeun yén éta ngan ukur buana Amérika, asup kana cangkang kuya. Disebutkeun yén mimitina planét ieu dibanjiran ku cai sareng sato-sato éta nyobian ngala deui sababaraha lahan pikeun ngawangun hiji pulau. Sato terakhir anu dicobaan, muskrat, berhasil pulih sakedik. Lahan ieu dilebetkeun kana cangkang kuya, anu mimiti tumuh jadi buana.

Tato kuya warna

(Fuente).

Di India, aranjeunna percanten yén bumi (datar, sakumaha kayakinan bumi datar) jalanna sakitar opat gajah anu aya dina luhur cangkang kuya. Sanaos aya oray di luar sana kalebet, sanaos ieu henteu jelas pikeun urang.

Tatu penyu dina sabeulah taktak

(Fuente).

Sareng kami ogé ngagaduhan panulis Terry Pratchett anu ngenalkeun urang kana dunya Discworld dina bukuna, dimana disk anu ngagambarkeun bumi naék kana opat gajah, anu asup kana kuya gedé anu disebut Great A'Tuin sareng anu ngojay ngalangkungan rohangan bari panonpoé ngurilingan éta.

Tato suku lengkep

(Fuente).

Akhirna, dina sababaraha suku Polinésik kuya dipakaitkeun sareng kakuatan kepala suku na, sanaos ieu tiasa béda-béda ti hiji suku ka hiji suku. Y aranjeunna biasa dikaitkeun sareng kaséhatan, kasuburan, umur panjang, katengtreman sareng istirahat.

Pelaut sareng kuya, desain tradisional

Tatu penyu tradisional

(Fuente).

Dipikaterang yén pelaut ngagem seueur tato, anu kalolobaanana gaya klasik. Diantarana urang tiasa mendakan kuya anu katelah kuya Shellback. Tato ieu ngan tiasa dilakukeun ku pelaut anu ngalangkungan Ékuador.  Sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto, anu gaduh tattoo meuntas Ékuador dina taun 80.

Tato kuya laut Pixar

Milarian Tato Nemo

(Fuente).

Tina pilem na Milarian NemoUpami anjeun henteu acan ningali, anjeun tiasa ningali éta, urang gaduh kuya laut anu ngalangkungan arus Australia Wétan. Dina hal ieu kami ngagaduhan rajah salah sahiji hatchling kuya laut, tapi anjeun ogé tiasa milih salah sahiji anu pangbadagna. Gaya kuya dina pilem ngajak jalma rileks pikeun nyandak tattoo sareng filsafatna pikeun nuturkeun naon anu dicarioskeun ku kahirupan.

Kuya kerangka sareng dunya dina cangkang na

Kuya kerangka sareng dunya dina cangkang

(Fuente).

Taya ragu panginget ngeunaan naon anu urang ngobrolkeun sateuacanna tina sababaraha budaya anu yakin yén penyu anu hébat nyandak dunya dina cangkangna, sanaos ku pulas anu langkung réalistis sareng asli. Saha anu terang, meureun jalma anu ngagaduhan rajah pikir yén dunya ieu langsing sareng anu gancang atanapi gancang dunya bakal bérés ... Bisi waé, éta mangrupikeun conto anu hadé kumaha ngahontal desain anu asli sareng unik. .

Penyu ku opat unsur

Penyu ku opat unsur

(Fuente).

Kami ogé parantos ningali tato kuya laut tapi numana opat unsur tiasa ditingali dina cangkang na, bumi, seuneu, cai sareng angin. Rujukan anyar pikeun kanyataan yén kuya nyandak dunya dina tonggong (diwakilan ku opat unsur dasar anu ngawangunna). Anu kahiji, kusabab bentukna manjang, tiasa katingali saé dina hiji panangan, sedengkeun anu kadua, anu langkung pasagi, tiasa katingali saé dina dada.

Tato kuya dina panangan

(Fuente).

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan tato kuya, tanpa ragu téma anu masihan seueur kaulinan sareng sajumlah desain anu teu terbatas pikeun dipilih. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tattoo anu sami? Kumaha upami? Wartoskeun ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong, kami bakal resep maca anjeun, sahingga anjeun terang ... tinggalkeun kami komentar!

Poto Tato Penyu Laut


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.