Tato tukang leutik pikeun lalaki, mendakan desain sareng sadaya rahasia na

Tato Balik Leutik Pikeun Lalaki

Tukang tonggong lalaki Anu leutik mangrupikeun pilihan anu pohara populér tapi ogé hésé pisan. Henteu sadaya desain tiasa dianggo saé ogé kusabab bagian tukangna mangrupikeun tempat anu khusus, sareng seueur kulit pikeun nutupan.

Dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha desain salaku ideu pikeun mere ilham ka anjeun salajengna tato sareng urang bakal ngajawab sababaraha mamang supados desain anjeun anu pangsaéna.

Naha tato deui pilihan rumit?

Tato Balik Pikeun Lalaki Leutik Tilu

Kami parantos nyarios sababaraha kali dina blog ngeunaan tato di daérah anu dianggap seueur kulit pikeun nutupan. Diantara ieu, bagian tukangna mangrupikeun daérah pangageungna: urang boro-boro teuing gaduh unsur-unsur anu sanésna pikeun ngararancang desain (contona, dina awak urang ngagaduhan dada, bujal, payuneun taktak ...), anu gampang pikeun tattoo anu leutik pisan pikeun leungit dina gedéna daérah awak ieu.

Tato Mahkota Leutik Pikeun Lalaki

Nyatana, seueur panato, upami aranjeunna mikir yén desain anjeun leutik teuing pikeun nempatkeunana di daérah ieu, aranjeunna bakal ngingetkeun anjeun. Sanaos anjeun tiasa malire aranjeunna, parios heula upami seniman tato leres (saurna, anjeunna ahli anu parantos ningali seueur patukang tonggong) sateuacan nyandak kaputusan.

Sababaraha trik pikeun ngamangpaatkeun jenis tato ieu

Tato Balik Pikeun Lalaki Gambar Leutik

(Fuente).

Tapi, singgetna, tato tukang leutik pikeun lalaki henteu ngan ukur desain anu nyusahkeun, kanyataanna, aya desain anu tiasa dianggo pisan di tempat ieu, asal anjeun terang kumaha ngamangpaatkeun anatomi anjeun atanapi desainna ukuran anu pas. Ieu sababaraha ideu:

Tatu beuheung

Tato Jangkar Leutik Deui Pikeun Lalaki

Upami anjeun milih nempatkeun tattoo anjeun dina tonggong di daérah beuheung sareng pas di tengah taktak, anjeun tiasa milih desain anu langkung alit éta upami anjeun ngalakukeun éta, contona, di tengah tukang. Jelas desain ieu condong langkung nangtung tibatan horizontal.

Daérah taktak

Tato Leutik Balik Tatu Bélgia

Tato Balik Pikeun Lalaki Panonpoé Tilelep

Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun daérah taktak, tapi potongan-potongan ieu bakal langkung ageung. Ngamangpaatkeun bentuk bunderan daérah pikeun milih desain anjeun.

Iga, tempat anu saé pikeun rajah

Tato Balik Pikeun Lalaki Frasa Leutik

Sanaos nyeri pisan, Upami anjeun hoyong tattoo tonggong leutik, tulang rusuk tiasa janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna.. Kusabab ayana di bagian awak anu paling sempit, antara tukang sareng mesin bubut, éta ngamungkinkeun desain langkung alit tibatan sesa daérah.

Ati-ati ku tonggong handap

Kompas Tatu Leutik Balik Balik Tatu

Sanaos dina taun salapan puluhan éta umum pisan pikeun jalma-jalma kéngingkeun tato dina tonggong beuteung na, ayeuna éta henteu modis pisan. Nyatana, pikeun awéwé di sababaraha nagara éta bahkan ngagaduhan konotasi négatip. Sanaos ieu kedahna ngajantenkeun kami, kami nuliskeunana bisi waé.

Milih pikeun desain horizontal ... atanapi nangtung

Tato Balik Leutik Pikeun Lalaki

(Fuente).

Upami anjeun hoyong tattoo leutik tapi panjang dina waktos anu sami, boh lega atanapi tinggi, anjeun tiasa milih desain sempit anu angkat tina taktak kana taktak atanapi anu nuturkeun tulang tonggong. Ku caket ka tempat-tempat ieu, desainna moal kaleungitan di daérah éta atanapi katémbong langkung alit tibatan aslina.

Mertimbangkeun desain masa depan sareng masa lalu

Tato Balik Pikeun Lalaki Leutik Tilu

Kadang-kadang tato leutik ngan saukur bagian tina kumpulan desain leutik anu ngawangun desain ageung. Sanajan anjeun mikir yén dina prinsipna anjeun ngan ukur hoyong tato, éta positip pikeun anjeun dina sabaraha potongan ka hareup anu anjeun badé nganggo di daérah éta. Barina ogé, mangsi adiktif!

Tato Balik Pikeun Lalaki Panonpoé Tilelep

Sareng hal anu sami pikeun anu parantos ngagaduhan seueur desain: kadang-kadang rajah pikahareupeun urang henteu cocog sareng sésanaÉta sababna pantes dipertimbangkeun langkung ti hiji tempat pikeun nempatkeunana.

Gagasan pikeun mere ilham anjeun

Mandala

Tato Balik Mandala Leutik Pikeun Lalaki

(Fuente).

Mandalas, janten rada jéntré, katingali hébat dina tonggong, pas handapeun beuheung.

Gagak jeung manuk-manuk séjén

Tato Balik Manuk Leutik Pikeun Lalaki

(Fuente).

Manuk cocog pikeun nempatkeun dina tonggong luhur. Kalayan jangjangna dilegaan aranjeunna geulis pisan, boh kalayan desain super saderhana, anu ngan ukur profilna anu dicirian, atanapi ku sakedik langkung detail, dina warna hideung bodas atanapi warna na. Sigana salah sahiji tato tukang leutik pang populerna pikeun lalaki nyaéta gagak, aranjeunna pikaresepeun!

Kecap (atawa frasa)

Tato leutik lalaki Ibrani Balik

(Fuente).

Kecap ogé pilihan anu hadé pikeun dipaké dina tonggong anjeun. Éta desain leutik, tapi éta tiasa diperpanjang atanapi dikonsentrasi cukup pikeun nyocogkeun ka jalma tato.

Suku

Tato Balik Pikeun Lalaki Laut Leutik

Desain tribal di tukang tiasa janten jawaban pikeun saha waé anu hoyong rajah anu cukup leutik bari tetep nyerah dina narik ati. Désain anu horisontal hususna tiis, sapertos dina kasus manuk, éta ogé dipiguraan ku taktak.

Di pasang

Tato Balik Leutik Pikeun Lalaki

(Fuente).

tungtungna, Gagasan anu sanés pikeun kéngingkeun sababaraha tato leutik anu tiis pikeun lalaki nyaéta milih dua buah leutik, hiji dina unggal taktak. Sanaos aranjeunna alit, janten dua aranjeunna moal janten teu berdaya. Perhatoskeun milih dua desain anu idéntik atanapi mirip pisan atanapi aranjeunna aya dina bentuk sahingga géométri na harmonis.

Tato Balik Cina Leutik Pikeun Lalaki

(Fuente).

Kami arepkeun anjeun resep sareng ngainspirasi tulisan ieu ngeunaan tato leutik pikeun lalaki. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan rajah sapertos kieu? Kumaha saur anjeun ngeunaan tempat ieu? Émut ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong dina koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)