Tato mawar minimalis, alit, wijaksana sareng elegan

Tato Mawar Minimalis

(Fuente).

nu tato naros minimalis aranjeunna cucada. Salawasna saderhana, sober sareng elegan, salian gaduh seueur kamungkinan desain éta ogé tiasa ditempatkeun di sababaraha tempat anu béda.

Dina tulisan ieu urang bakal ningali kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun pinuh ieu tato. Tetep maca sareng anjeun bakal ningali!

Seueur rarancang pikeun kembang tunggal

Tato Mawar Beuheung Minimalis

Mawar, salian ti janten salah sahiji kembang anu paling simbolis dina literatur, bioskop sareng, tangtosna, tato, éta ogé tiasa digambar dina seueur seueur cara.

Nuturkeun gaya ieu, anu hasilna kedah minimalis (nyaéta, katémbong saderhana), urang mendakan sababaraha desain anu membangkitkan dinamika skétsa kalayan garis leupas sareng sentuhan warna. Anu sanés milih "ngawangun" acuk ku unsur minimalis anu sanés, sapertos Origami, anu kalayan garis bersih na tiasa nyiptakeun ilusi tina acuk kertas anu heran lengkepna.

Warna ogé tiasa mangaruhan nalika masihan sentuhan minimalis tapi kalayan jero- Bayangan anu saé sareng sababaraha warna tiasa masihan sentuhan minimalis dina rarancang kami anu nunjukkeun yén éta saéstuna mangrupikeun desain anu sigana saderhana, tapi parantos réngsé.

Di tempat-tempat naon urang tiasa nempatkeun kembang ieu?

Tato Mawar Origami Minimalis

(Fuente).

Sanaos sigana yén tato mawar minimalis kedah alit, éta tiasa leres-leres ageung, asalkeun desainna henteu katingalina satengah réngsé. Kusabab kitu, sanaos tempat anu sempit sapertos pigeulang, panangan, tungkak, beuheung atanapi ceuli cocog pikeun ngagem jenis potongan ieu, aya deui anu ogé tiasa dianggo kanggo potongan anu langkung ageung.

Contona, panangan, tipi, beuheung, atanapi suku handap mangrupikeun tempat ageung dina awak dimana desain anu leutik teuing tiasa leungit, tapi hiji kalayan ukuran anu tangtu bakal katingali saé.

Tato mawar minimalis anca, leres? Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tato sapertos kieu? Bejakeun ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong dina komentar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)