Tato pigeulang anu leutik, anggun sareng wijaksana

Tato dina pigeulang biasana saderhana

Henteu lami ti harita urang parantos nyebarkeun tulisan ngeunaan tato leutik pikeun pigeulang. Upami aya hal anu saé pikeun jinis tato ieu, nyaéta salian ti bijaksana, éta elegan pisan. Malah sensual kuring bakal wani ngomong.

Sakumaha anu kuring carioskeun dina waktos éta, pigeulang mangrupikeun tempat anu pikaresep pikeun awéwé pikeun kéngingkeun rajah anu munggaran. Kamungkinan seueur, sanaos trend kadang-kadang ngagaduhan peran anu penting pisan. Salajengna kami bakal masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan tattoo ieu sareng kumaha ngamangpaatkeun éta.

Gagasan sareng hartos tato dina pigeulang

Pointillism ogé tiasa katingal saé

Frasa, simbol leutik sapertos béntang atanapi sato sapertos manuk atanapi siluét gajah anu éndah mangrupikeun sababaraha tato anu paling umum anu bakal urang mendakan dina pigeulang jalma-jalma. Ayeuna, sakumaha kuring nyebatkeun, éta sanés stereotype, sanaos pantun ampir ngajantenkeun urang mikirkeun hal éta. Upami urang dipikirkeun, urang tiasa ngadamel rupa-rupa anu hébat tato pigeulang. Sadayana mangrupikeun masalah rasa sareng naon anu aya dina pipikiran.

Dina Pilihan leutik tato leutik ieu pikeun pigeulang urang tiasa mendakan sababaraha jinis tato sapertos tangkal, manuk, huruf atanapi simbol. Bisi wae, salawasna hideung sareng tanpa overloading rajah. Ieu seuseueurna saderhana, stroke anu hadé sareng lemes.

Tato haté

Tato haté serbaguna pisan

Tato haté cukup populér sareng biasana ngagambarkeun waktos anu bagja, gairah atanapi asih dina kahirupan urang. Numutkeun kana warna na hartosna hiji hal atanapi anu sanés. Salaku conto, haté hideung ngalambangkeun yén anjeun ngalangkungan tahap duka sareng warna konéng mimiti anyar. Kusabab fleksibilitas ieu, aranjeunna idéal dianggo dina bagian awak ieu.

Tato naros

Mawar katingali hébat dina pigeulang

Kembang ros sapertos kitu parantos ngalambangkeun seueur hal-hal saé sapertos kahadéan, syukur, simpati sareng kaéndahan hiji jalma. Sanaos ogé hartosna tiasa bénten-bénten gumantung kana warna kembang ieu. Salaku conto, pink hartosna henteu polos, hideung melambangkan kaleungitan, sareng beureum melambangkan karep. Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep pisan mawar anjeun tiasa nyirian diri tina kelopak mawar dugi ka buket, salami éta sederhana dina garis besar éta bakal katingali saé pisan.

Peuntas

Salibna dibarengan ku dahan zaitun

Tato silang biasana aya hubunganana sareng agama Kristen sareng dina potongan leutik sapertos éta biasana nyalira atanapi digabungkeun sareng gambar dahan zaitun, japati ... Salaku tambahan, aya seueur palang-palang anu sanés anu teu aya hubunganana sareng agama Kristen sapertos salib Celtic anu ngalambangkeun harepan atanapi ankh (sajenis salib Mesir) anu ngalambangkeun kahirupan.

Tatu bintang

Tato bintang katingali hébat dina pigeulang

Tatu bintang seueur hartos. Kami ngagaduhan bintang langit anu ngajantenkeun pituduh pikeun seueur petualangan sareng di antawisna anu hartosna paling umum nyaéta pituduh, nyaéta, éta béntang anu anjeun parantos rajah tandana ogé. Di angkatan darat aya seueur belang anu diwakilan ku béntang, janten éta ogé tiasa janten simbol kahormatan.

Tanggal

Seueur jalma kéngingkeun titimangsa khusus ditato dina pigeulangna

Tatu pigeulang leutik anu cukup umum nyaéta tato tanggal. Éta tiasa janten tanggal anu penting pikeun anjeun. Lahir anjeun, kalahiran anak anjeun, dinten kawinan anjeun, pupusna dulur caket atanapi sobat ...

Tato jangkar leutik

Jangkar melambangkan sambungan anu kuat

Tato jangkar pernah janten tato pelaut, sanaos ayeuna sabab tato parantos langkung katingali sareng langkung artistik aranjeunna ngagaduhan hartos anyar. Siga, contona, kakuatan atanapi katekunan, ku alesan anu jelas; pikeun ngahargaan anggota kulawarga anu maot atanapi sobat atanapi bahkan ngagambarkeun hubungan anu hébat sareng laut.

Infinito

Tanpa wates nyaéta bohong dalapan

Lambang tanpa wates mangrupikeun salah sahiji tato anu kawéntar di dunya. Éta ngagaduhan sababaraha hartos, sapertos sadayana tato, salah sahijina nyaéta manusa éta ngagaduhan poténsi anu teu aya watesna pikeun ngahontal naon anu badé dilakukeun. Anu sanés nunjukkeun kapercayaan reinkarnasi, tiasa nunjukkeun yén aya anu teu aya tungtungna, yén henteu siga kumaha tungtungna, sagalana bakal ngamimitian deui, anu ogé tiasa dikaitkeun sareng siklus musim.

Tato Semikolon Leutik

Titik koma nunjukkeun kaleuleuwihan

Koma koma biasana nunjukkeun yén hiji sangsara (atanapi ngalaman) déprési, hiji kecanduan, anu hiji geus cocoba bunuh diri atanapi anu kaserang sababaraha jenis gangguan jiwa. Éta ogé anu jalma anu nganggo rajah ngagaduhan anggota kulawarga atanapi sobat anu ngalaman salah sahiji gangguan ieu sareng hoyong nunjukkeun solidaritas sareng aranjeunna. Mangrupikeun desain sampurna pikeun nunjukkeun tahap pamutahiran sareng panginget ngeunaan kakuatan batin anjeun.

Kumaha ngamangpaatkeun éta

Tato keris dina pigeulang

Biasana Tato dina pigeulang dicirikeun ku rada minimalis, sabab rohangan henteu seueur masihan. Éta henteu hartosna yén keajaiban anu leres henteu tiasa dilakukeun, tapi kedah diémutan yén langkung seueur stroke anu dilakukeun ku tato, langkung caketna sareng kandelna, urang ngagaduhan résiko anu, antukna waktos, aranjeunna tungtungna janten kabur tina mangsi. Janten dina kasus-kasus ieu, kesederhanaan disarankeun di luhur anu sanésna.

Sajaba ti éta, jenis tato ieu biasana nganggo mangsi hideung pikeun alesan anu sami. Éta henteu hartosna yén warna henteu tiasa dianggo, sanaos sigana ngan ukur jéntré. Dina hal ieu, bakal pikaresepeun ngabahas éta sareng seniman tato anjeun pikeun ningali naon anu tiasa dilakukeun.

Naha tattoo dina pigeulang nyeri?

Tato hideung saderhana dina pigeulang

Sanés daérah anu paling nyeri dina awak dimana urang tiasa kéngingkeun rajah, tapi éta bakal langkung nyeri tibatan di daérah sapertos panangan atanapi taktak. Sakumaha biasa, nyeri gumantung pisan ka masing-masing, kusabab unggal jalma ngagaduhan ambang nyalira.

Naon harga rajah leutik sapertos kitu?

Tato pigeulang saderhana kalayan seuneu

Normalna harga minimum tiasa sakitar 60 euro, sanaos gumantung kana tiap studio, masing-masing seniman tato sareng rajah anu hoyong dipikagaduh. Éta sigana mahal Sanaos kedah diperhatoskeun yén aya biaya pikeun seniman tato dina mangsi sareng jarum, waktos anu dimodalan ngalaksanakeunana sareng nyiapkeun desain. Kami ngobrolkeun hiji karya seni sareng pikeun ieu urang henteu kedah kedip-kedip, anjeun parantos terang kumaha paribasa: murah mahal.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun gaduh seueur pilihan pikeun nyandak tattoo dina pigeulang anjeun.Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta mendakan milik anjeun sareng gaduh tattoo tattoo anu dipercaya pikeun nyésa sésana. Naon desain anu anjeun paling resep? Naha anjeun langkung resep dina warna atanapi hideung bodas? Naha anjeun ngagaduhan tato dina pigeulang anjeun?

Poto Tato Pigeulangan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.