Tatu bunga matahari sareng artina

Tatu Bunga Matahari

Ogé kawanoh salaku "mirasoles" atanapi "jáquimas", tanpa diragukeun, kembang matahari mangrupikeun pepelakan anu paling populér sareng éndah anu tiasa urang mendakan di alam. Kembang anu unik sareng karakteristik nuturkeun panonpoé pikeun néwak sinar maksimum cahaya alami, ngajantenkeun ieu mangrupikeun pepelakan anu paling éndah. Nanging, Kumaha upami tato sunflower? Sakumaha urang nyebatkeun, janten salah sahiji pepelakan sareng kembang anu pang populerna, popularitas ieu ditransferkeun ka dunya tato.

Tatu kembang matahari cukup umum. Sareng sabagéan éta disababkeun ku hartos anu éndah ogé perlambang anu dipasihkeun ka kembang matahari. Naha anjeun terang hartos tato sunflower? Sapanjang tulisan ieu kami bakal nyaritakeun naon maksadna nalika kami nunjukkeun rupa-rupa desain tato anu anjeun tiasa nyandak ide pikeun tattoo sunflower anjeun salajengna.

Tatu Bunga Matahari

Kembang Sunflowers mangrupikeun jenis pepelakan hérbal sareng asli tina buana Amérika. Aranjeunna parantos dibudidayakan mangtaun-taun sareng ayeuna urang tiasa mendakan aranjeunna di panjuru dunya. Hususna pikeun janten tuangeun anu hadé. Di jaman kuno, kembang matahari parantos dianggo pikeun nyiapkeun minyak kusabab sipat kaséhatan anu manpaat. Salaku tambahan, bibit na mangrupikeun ngeunah anu saé kanggo saha waé. Leres, kuring nuju nyarioskeun "pipa" kembang matahari.

Di sisi anu sanés sareng ngagali hartosna, kembang matahari ngagaduhan simbol anu aya hubunganana sareng optimisme, iman sareng kabagjaan. Kanggo sababaraha budaya (utamina India Asli Amérika) kembang matahari pakait sareng iman spiritual, ibadah, sareng kamampuan pikeun néwak sareng nyerep énergi anu saé. Sareng upami urang ngalih kana budaya Cina, kembang matahari ngagambarkeun éta wilujeung, umur panjang sareng vitalitas. Salaku tambahan, hatur nuhun kana warna konéng ciri na, pikeun urang Cina éta ngagambarkeun warna kahirupan sareng kecerdasan. Éta ogé dikaitkeun sareng kabagjaan.

Tatu Bunga Matahari

Pondokna, kami mendakan tato anu pikaresepeun pisan, sakumaha anjeun tiasa tingali dina galéri di handap, katingalina saé pikeun awéwé boh lalaki. Tangtosna, desain tattoo ogé naha urang milih ngalaksanakeunana dina warna atanapi hideung bakal janten faktor anu diperhatoskeun. Sareng anjeun, Kumaha saur anjeun ngeunaan tato sunflower? Upami anjeun ngagaduhan, kami hoyong terang pendapat anjeun.

Poto Tatu Bunga Matahari


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)