Tato unik: ideu sareng seueur kapribadian

Tato unik diideuan ku seni

Hal anu dipilarian ku sadaya pencinta tinta nyaéta tato unik. Barina ogé, lamun teu pikaresepeun papanggih batur anu diasah kawas anjeun, bayangkeun diri anjeun kalawan tattoo a. Nanging, hese janten asli di dunya anu hiper-global sapertos urang.

Janten siap-siap, sabab urang bakal ngantunkeun singa, jantung, infinities sareng klon anu sanés anu bahkan akina anjeun parantos tato. sareng kami bakal masihan anjeun ideu pangsaéna pikeun kéngingkeun tato unik. Sareng upami anjeun hoyong langkung seueur, tingali ieu tato leutik sareng aslina.

Gagasan sareng inspirasi dina tato anu paling unik

Sampah polka asalna di Jerman.

Teu gampang pikeun meunangkeun tato anu ngan milik anjeun, anu asli pisan anu teu aya anu ningali sareng anu katingalina admiring. Nanging, upami urang mikir pisan ngeunaan desain sareng, di luhur sadayana, urang diideuan ku ideu anu urang resep sareng urang gaduh seniman tato anu saé, langkung gampang kéngingkeun desain anu gaduh ciri ieu.

Dagang, hobi sareng karep

Karya anjeun ogé tiasa janten inspirasi anu saé

Hayu urang mimitian ku dasar: padamelan anjeun, ogé hobi sareng karep anjeun, mangrupikeun tilu hal anu paling dipikaresep anjeun hoyong candak dina tato (salian ti kulawarga atanapi hubungan romantis). Pikeun meunangkeun tattoo aslina, bener yén sababaraha leuwih gampang ti batur: arsitéktur, contona, méré loba kaulinan sarta lends sorangan kana desain geometri nu bisa rupa-rupa ti sapotong basajan tur leutik nepi ka karya seni otentik nu nutupan sakuliah dunya. panangan sanajan inspirasi ogé bisa kapanggih dina tempat kaduga, kawas sapotong Photoshop-diideuan buta ieu.

Aya hobi sareng hobi, sapertos budak lalaki ieu resep artichokes, anu pantes tato

Sareng anjeun teu tiasa ngan ukur ngalih ka karajinan anjeun pikeun inspirasi, hobi sareng karep anjeun ogé ngahartikeun anjeun. Panginten anjeun mangrupikeun pujangga, tukang ucing ucing, pendaki batu, atanapi pejuang lightsaber.: dina conto nu urang ngajukeun, inspirasi téh basajan, hiji artichoke, sarta hasilna, sanajan sangar basajan, nyaeta incredibly beresih jeung aslina.

Gawe hideung

Blackwork mangrupakeun gaya pisan aslina, tapi ogé pisan picilakaeun

Perlu dipikanyaho salaku pagawean hideung ka tato anu dilakukeun ngan ku mangsi hideung, tanpa grays atanapi shading. Éta mangrupikeun desain anu langkung résiko tibatan anu sanés pikeun kanyataan saderhana yén upami anjeun kantos kuciwa, nganggo hideung hideung sapertos kitu, sesah pisan, upami henteu mustahil, mupus aranjeunna.

Kéngingkeun wates asli mangrupikeun fungsi blackwork

Di sisi séjén, originalitas desain ieu perenahna di pola nu Anjeun jieun. Anjeun tiasa ngadamel sababaraha wates leutik pikeun ngamimitian, milih sababaraha anu béda (tapi nganggo blackwork salaku téma umum) atanapi nutupan awak anjeun hideung. hasilna bakal salawasna jadi impressive.

sato langka

Sato langka mangrupikeun sumber inspirasi anu saé pikeun tato unik

Pokémon liar muncul! Oh, henteu, éta Pidgey sial ... Muhun, saeutik kawas Pokémon nyaéta tato sato, sababaraha leuwih impressive ti batur (nyingkahkeun piaraan kawas anjing, ucing jeung parkit, nu geus kawas kulawarga), Y sakapeung eta gumantung kana rarity bug nu urang meunang desain anu metot sakabeh panon.

Alpaca mangrupikeun sato anu pikaresepeun pikeun diabadikeun dina tato

Sok sanajan kitu, originalitas gumantung kana kumaha lucu, kitu ogé husus, sato. A) Sumuhun, singa, macan, gajah, garuda atanapi bueuk diusir, sareng sétan Tasmania, platypus, otters, panda beureum, alpacas wilujeng sumping ...

polka runtah

Sampah polka mangrupikeun gaya anu asli sareng unik

Ti Jerman kami nampi hal-hal sapertos Oktoberfest atanapi Rammstein, anu parantos nyetél bar anu luhur pisan, tapi di nagara ieu ogé lahir jinis tato anu rabi ayeuna, polka runtah, que Ieu dibédakeun ku ngagunakeun ngan tilu kelir (bodas, hideung beureum) jeung ku nyieun desain kacau, pinuh ku bintik, sarta dina gaya collage: Hese jadi leuwih asli.

pamakéan warna

Pamakéan warna tiasa ngajantenkeun tato biasa-biasa janten anu unik

Kadang-kadang, pikeun ngahontal desain aslina, éta pangalusna pikeun berpungsi dina unsur dasar dina tato: warna. Anugrah nyaéta pikeun ngamaksimalkeun éta, contona, ningkatkeun tonalitas warna-warna pikeun ngajantenkeun katingalina jéntré.

Pamakéan warna aslina dumasar kana aspék kayaning watercolor

Éta ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun ngagunakeun kombinasi warna kaduga nu ngagabungkeun héran ogé, ngaleungitkeun outline of tattoo, ngagunakeun téhnik anu kakuatan perenahna di pamakéan warna, sapertos polka runtah atanapi watercolor, atanapi malah nyalin tékstur dumasar kana warna, sapertos lukisan minyak atanapi gambar spidol murangkalih.

Surrealisme

Surreal ogé keren pisan

Sakumaha anu kabukti, surrealism oge inspirasi hébat lamun urang hoyong tattoo salaku aslina jéntré. Janten, urang tiasa milarian desain anu leres-leres gélo, diideuan ku seniman anu kasohor, atanapi bahkan naroskeun ka seniman tato pikeun nyiapkeun desain pikeun urang nyalira (sanaos anjeunna bakal naroskeun kami pikeun conto gambar pikeun terang naon anu kedah anjeunna lengket). .

twists aslina dina desain klasik

Jantung patah dina dada mangrupikeun pulas anu pikaresepeun dina desain anu seueur katingali.

Sarta kami ditungtungan ku tato unik lianna, tapi dina hal ieu dumasar kana desain nu urang geus katempo ad nauseam. Éta mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun, tapi ogé picilakaeun, sabab dina seueur kasus aranjeunna gampang pisan disalin (pasti jalma anu munggaran anu ngagaduhan tato takterhingga henteu sadar naon anu bakal datang).

a tattoo unik

Dina hal ieu kami geus opted pikeun hate, sarta leuwih husus patah hati: dina conto kahiji, jantung retakan leutik di tengah dada sampurna sums up nyeri tina putus, bari di séjén, hal anu leuwih konseptual, jantung boga kecap "anjeun" meuntas kaluar.

Jane Austen jeung sastra, inspirasi gede pikeun tattoo a

Tato unik mangrupikeun desain anu asli sareng béda, salian ti éta, aya seueur inspirasi anu saé pikeun ngagambar desain masa depan urang. Béjakeun ka kami, naha anjeun gaduh tato anu unik pikeun anjeun? Naon hartina keur anjeun? Naha anjeun terang desain sanés anu asli ieu?

Poto tato unik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.