Tatu semanggi, rajah anu serbaguna pisan sareng untung

4 Tatu Cengkéh Daun

(Fuente).

Rupa-rupa jinis tattoo samanggi aranjeunna diideuan ku salah sahiji pepelakan anu pang populerna ... sareng paling hese dipendakan nalika ngeunaan sababaraha langka sareng opat daun. Ieu pastina naha dianggap nguntungkeun!

Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun hartos anu tiasa dipiboga ku semanggi sareng kumaha ngamangpaatkeunana dina tato kalayan seueur ideu anu bénten. Terus maca pikeun terang langkung seueur!

Harti semanggi, tutuwuhan anu serbaguna pisan

Tato Hurup Semanggi

(Fuente).

Cengkéh mangrupikeun pepelakan anu hina pisan anu tumuh di jukut, di sisi jalan, sareng bahkan dina pot kembang. Nanging, éta henteu dianggap gulma, sareng éta seueur hartos anu terjal dina tradisi (sareng kabeneran).

Kabeneran héjo

4 Daun Clover Jam Tato

(Fuente).

Tangtosna, anjeun kedah untung pisan pikeun mendakan semanggi opat daun. Diitung éta henteu ogé henteu kurang ngan ukur hiji samanggi 4-daun pikeun unggal sapuluh rébu atanapi lima rébu tina tilu. Jalan anu mana waé, aya saeutik pisan cengkéh daun opat!

Tato Hurup Semanggi

Sugan kusabab kasusah dina milarianana, semanggi daun opat dianggap simbol tuah pikeun anu mendakanana. Konon, sanaos alesan pikeun tahayul ieu ogé henteu dipikaterang, yén opat daun ngagambarkeun harepan, iman, cinta sareng nasib. Sareng upami anjeun langkung untung sareng mendakan semanggi lima daun (éta aya, tapi éta masih langkung langka tibatan opat daun semanggi), dipercaya anjeun bakal untung pisan ku artos éta.

Shamrock, simbol henteu resmi Irlandia

Tatu Semanggi Palsu

(Fuente).

Clover sigana ogé aya hubunganana sareng Irlandia, dimana éta dianggap macem-macem éta Trifolium dubium mawa kabeneran. Shamrock parantos janten sumber hiasan di bumi Irlandia sahenteuna saprak jaman Victoria, sajaba ti éta, sipat ubar na parantos dianggo ti mimiti waktos sareng éta tamu terhormat dina pésta sapertos Saint Patrick.

Tatu Tangan Semanggi

(Fuente).

Sajaba ti éta, Anjeunna protagonis seueur legenda, sapertos anu aya hubunganana sareng Saint Patrick, anu disebatkeun ngagunakeun samanggi tina ragam ieu pikeun nunjukkeun ka Irlandia kumaha jalanna trinitas suci salami Kristenisasi nagara ieu, henteu ogé henteu kurang ti batan abad ka-XNUMX. Ku seueur legenda sareng tradisi anu aya hubunganana sareng pepelakan ieu, teu ilahar pikeun urang Irlandia ngahargaan anjeunna pisan!

Gagasan pikeun tattoo semanggi

Basajan 4 Tatu Clover Clover

(Fuente).

Tatu semanggi idéal pikeun sadaya jinis desain sareng gaya, naha ageung, alit, hideung bodas, warna, Celtic, réalistis ... Ieu sakumpulan ideu pikeun mere ilham anjeun!

Shamrocks celtic

Tatu Clover Clover

(Fuente).

Pikeun ngahargaan budaya shamrock sareng Irlandia, teu aya anu ngahijikeun shamrock tina ragam ieu sareng desain Celtic., salaku conto, ku cangreud Celtic. Aranjeunna jalan hébat dina warna!

Dek poker

Tatu Semanggi Pin Up

Upami anjeun resep poker sareng kartu, anjeun tiasa milari shamrock anu sanés, hiji anu diideuan ku jas tina dek, sosok kalayan tilu daun hideung. Idéal pikeun ngagabung sareng elemen sanés anu aya hubunganana sareng tuah sapertos dadu, contona.

Hiji desain kanggo seueur

Semanggi Dua Tato

(Fuente).

Sifat bijaksana sareng simbol tina tato anu saé ieu ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun dibagi desain sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun. ngadeukeutan ngagem tattoo gabungan anu nunjukkeun cinta anjeun sareng silaturahim ka dunya. Anjeun tiasa milih nganggo sadayana desain anu sami atanapi sareng variasi warna sakedik, kalayan nomer, sareng kelopak anu dicirian ...

Desain réalistis

Tato Semanggi Realistis

(Fuente).

Tatu Pigeulit Semanggi

Désain réalistis dina tattoo semanggi ogé katingali saé, sajaba ti éta, tutuwuhan nyalira alit, aranjeunna ngamungkinkeun ukuran alit. Éta pepelakan saderhana pisan ngagambar, sareng éta lemes sareng elegan, boh kalayan warna héjo anu khas, hideung sareng bodas atanapi bahkan kalayan warna sanés.

Géométri kana kakawasaan

Tato Semanggi Geometrik

(Fuente).

Tato kalayan semanggi geometri mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun. Naon deui, bentuk prism na ngamungkinkeun anjeun maén sareng warna sareng pandangan anu sanés, anu ngajamin desain aslina pisan. Upami anjeun hoyong janten lengkep, pilih desain anu langkung ageung supados henteu leungit. Sabalikna, desain anu langkung saderhana, diideuan ku origami, salaku conto, tiasa dianggo saé pisan dina potongan leutik.

Semanggi dot

Tatu Semanggi Titik

(Fuente).

Tanpa ragu éta mangrupikeun desain anu paling asli: ngadamel bentuk samanggi ku téhnik pointillism. Leres leres, éta pisan kuli, utamina upami anjeun milih ngagabungkeun warna sareng éta sanés ngan ukur desain hideung bodas. Nanging, hasilna pantes pisan!

Shamrocks jeung tangkorak!

Tangkorak Tangkorak

(Fuente).

Ngan pikeun anu paling hese: upami anjeun mendakan semanggi lemes teuing pikeun kulit malaikat naraka anjeun, cobian gabungkeun sareng elemen anu teu disangka-sangka, sapertos tangkorak, pikeun nganteurkeun hal anu béda pisan. Ngagabungkeun sareng desain hideung bodas sareng shamrock warna pikeun tampilan anu spektakuler.

Leutik sareng bijaksana

Tatu Suku Clover

(Fuente).

Tatu Semanggi Beureum

(Fuente).

Desain ageung sanés hal anjeun sareng anjeun badé potongan salajengna janten leutik sareng leutik sapertos pinhead? Semanggi idéal, hatur nuhun kana bentuk na (naha nganggo tilu atanapi opat daun) sareng warna héjo na ciri tiasa dibédakeun tina hiji liga anu jauh. Éta sababna mangrupikeun protagonis idéal tattoo anu leutik pisan.

Unalome sareng samanggi

Tato Clover Unalome

Desain asli anu asli nyaéta milih ngadamel anu henteu pikaresepeun anjeun (garis-garis tradisi Budha, kurang leuwih rumit, anu nunjukkeun momen anu béda dina kahirupan anjeun) muncak dina shamrock sareng henteu dina kembang lotus. Éta pasti mangrupikeun cara anu béda pisan pikeun desain ieu anu, sajaba ti éta, anjeun tiasa janten pribados ku ngadamel semanggi héjo.

Samanggi dina ramo

Tatu Ramo Clover

(Fuente).

Janten tattoo leutik sapertos kitu, idéal dianggo dina tempat sapertos ramo atanapi tempat sanés dina panangan. Émut yén langkung saé nganggo tonggong, kumargi di tempat ieu tato gampang pisan dihapus ku jalanna waktos. Anggo desain saderhana atanapi tradisional dina warna lengkep supados menonjol.

Tatu Clover Leutik

(Fuente).

Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tato samanggi? Kumaha? Naha anjeun terang sadayana panasaran ieu tina pepelakan anu saé sareng misterius ieu? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong, lakukeun éta gampang pisan, kumargi… anjeun ngan ukur kedah masihan koméntar ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)