Rachel De Prado

Adhurues i stilit blackwork dhe tatuazhit me pika, me shtatë punime që shfaqen në lëkurë, dhe ato që mbeten për t'u bërë, nuk ka asgjë më të mirë se një tatuazh me një histori pas tij, me kuptim. E vërteta është se do të kisha dashur të isha artiste tatuazhesh, por nuk mund të vizatoj as për të shpëtuar jetën time, ndaj duke qenë se edhe unë i dua letrat dhe i di mirë, preferoj këtë. Student i marketingut dhe reklamës, duke gjetur stilin tim.